Najważniejsze to dobre składniki
Poza granicami smaku.
Nasza wartość
Przenieś gotowanie na wyższy poziom
Banan
Banany to owoce, które zawierają wiele składników mineralnych i liczne witaminy, przede wszystkim potas.
Jajka
Jajka są podstawą wielu potraw. To bogate źródło substancji odżywczych.
Wołowina
Wołowina, czyli mięso wołowe to jedno z najważniejszych mięs kuchni europejskiej i kuchni amerykańskiej.
Mozarella
Ser podpuszczkowy pochodzący z południowych Włoch
PRZESŁANIE OD Gordona Ramsay'a
Najpierw jemy. Potem robimy wszystko inne.
„Bycie szefem kuchni to wyczerpująca praca, także fizycznie. Ale daje niezłą satysfakcję, o czym powinien pamiętać każdy kucharz. I o tym, że klient jest w restauracji królem. Aby mu dogodzić, trzeba otoczyć się niezawodnymi ludźmi. Po latach spotkań z początkującymi kucharzami dochodzę do wniosku, że wytrwalsze są kobiety.”