Najważniejsze to dobre składniki

Poza granicami smaku.

Nasza wartość

Przenieś gotowanie na wyższy poziom

Banan

Banany to owoce, które zawierają wiele składników mineralnych i liczne witaminy, przede wszystkim potas.

Jajka

Jajka są podstawą wielu potraw. To bogate źródło substancji odżywczych.

Wołowina

Wołowina, czyli mięso wołowe to jedno z najważniejszych mięs kuchni europejskiej i kuchni amerykańskiej.

Mozarella

Ser podpuszczkowy pochodzący z południowych Włoch

PRZESŁANIE OD Gordona Ramsay'a

Najpierw jemy. Potem robimy wszystko inne.

„Bycie szefem kuchni to wyczerpująca praca, także fizycznie. Ale daje niezłą satysfakcję, o czym powinien pamiętać każdy kucharz. I o tym, że klient jest w restauracji królem. Aby mu dogodzić, trzeba otoczyć się niezawodnymi ludźmi. Po latach spotkań z początkującymi kucharzami dochodzę do wniosku, że wytrwalsze są kobiety.”

signature-1.png